Fietsspecialist van de Wijgert

  Specialist Gazelle, Batavus, Sparta en Loekie 

Reparatie / Onderhoud

_______________________________________________________________________________________________

Wist u dat de meeste merken u verplichten om uw fiets minimaal een maal per jaar door een erkende dealer te laten onderhouden? En wanneer u dat nalaat u het risico loopt het recht op garantie te verliezen?

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor reparatie & onderhoud. We hebben een professioneel ingerichte werkplaats, waar uw fiets bij onze monteurs in goede handen is. Wij repareren alle merken reguliere fietsen. Voor de reparatie van e-bikes beperken we ons tot de merken; Batavus, Gazelle, Flyer, Koga en Sparta.

Kleine reparaties, zoals een band vervangen, proberen we altijd dezelfde dag klaar te hebben. Dus bent u op zoek naar een fietsenmaker, kom gewoon even achterom (via de Lakerstraat) en wij vertellen u wanneer u uw fiets weer kan komen halen!  Voor grote reparaties, zoals een onderhoudsbeurt, hebben wij liever dat u een afspraak maakt, zodat u snel weer de beschikking over uw fiets heeft.

Heeft u een leenfiets nodig? Geen probleem, we hebben meerdere reguliere- en elektrische leenfietsen beschikbaar. Reserveer deze wel even voor de zekerheid.


Verhuur

_______________________________________________________________________________________________

Ook voor fiets verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren reguliere fietsen en e-bikes. Alle fietsen worden verhuurd in goede staat. De fietsen kunnen 's morgens in de winkel worden opgehaald en dienen voor sluitingstijd weer geretourneerd te worden, meerdere dagen is uiteraard ook mogelijk.

Verhuur enkel op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. We accepteren geen creditcards. Borg (deposit) is €50,- voor een reguliere fiets en €100,- voor een e-bike. De borg en huur dienen vooraf contant te worden voldaan in de winkel.