Fietsspecialist van de Wijgert

  Specialist Gazelle, Batavus, Sparta en Loekie 

Waarom kiezen voor ons?

_______________________________________________________________________________________________

1.      Deskundig en professioneel advies

Fietsspecialist van de Wijgert bestaat al meer dan 60 jaar. Wij hebben dus ook 60 jaar ervaring! De kennis en ervaring is van vader op zoon doorgegeven. Daarnaast scholen wij ons continue bij middels trainingen en cursussen, bijvoorbeeld op het gebied van Elektronica. Hierdoor krijgt u van ons deskundig advies!

2.      Het product kunnen beoordelen

U koopt een fiets niet vanuit een boekje. Door onze ruime keuze is de kans groot dat wij uw gewenste fiets hebben staan en dat u hem kunt proberen.

3.      Plezier tijdens het winkelen

Is uw partner aan het rondkijken, dan krijgt u van ons een kop koffie of thee. Uw kinderen kunnen zich vermaken door op zoek te gaan naar de vele knuffels in de winkel of een tekening of een puzzel te maken aan onze kindertafel. Daarnaast wordt u geholpen met een vriendelijke lach.

4.      Product snel in bezit

Door onze grote voorraad kunnen wij u een fiets snel leveren. Hij staat vaak dezelfde dag al voor u klaar. Dit geldt overigens ook voor de meest voorkomende reparaties.

5.      Afgemonteerd

In tegenstelling tot veel online zaken, zeggen wij niet alleen dat we de fietsen afmonteren, wij doen het ook echt! Elk schroefje en boutje wordt na gedraaid. Uw versnellingen en remmen worden correct afgesteld. Uw fiets wordt voor u op de juiste hoogte gezet.

6.      Service beurten

Een fiets is een gebruiksvoorwerp met onderdelen die onderhoud nodig hebben. Uw remmen en versnellingen moeten op termijn afgesteld worden. Daarom krijgt u bij de aankoop van uw nieuwe fiets, 3 servicebeurten ter waarde van €200,- helemaal gratis!

7.      Leenfiets

Voor u is uw fiets een vervoersmiddel. Als u hem inlevert voor een reparatie of onderhoudsbeurt zit u dus zonder vervoer. Daarom krijgt u bij ons kosteloos een leenfiets mee, zodat u toch naar uw werk kunt en/of uw boodschappen kunt doen.

8.      Probleemloos ruilen en terugbrengen

Service & garantie is waar wij bekend om staan. Heeft u een vraag, is de hoogte toch niet helemaal goed, komt u dan gewoon langs en wij zoeken met u naar een passende oplossing. Op een frame krijgt u 10 jaar garantie en op de onderdelen 1 of 2 jaar, afhankelijk van het product.

9.      Veiligheid m.b.t. betalen

Wij bestaan al ruim 65 jaar en gaan voorlopig niet stoppen. We hebben in de loop der jaren een degelijke financiële basis opgebouwd, dus uw aanbetaling is bij ons veilig. Daarnaast kunt u bij ons pinnen of contant betalen. Heeft u op dit moment niet de middelen om een nieuwe fiets aan te schaffen, maar deze wel nodig, dan hebben wij ook daar een oplossing voor.

10.  Erkende merken en kwaliteit

Fietsspecialist van de Wijgert is premium dealer van de merken Batavus, Gazelle, Loekie & Sparta. Hierdoor hebben wij een breed assortiment in vier kwalitatieve merken. Wij kiezen bewust voor deze merken en dus voor kwaliteit, omdat wij diezelfde kwaliteit in een hoog vaandel hebben staan.

  

Twijfelt u nog?

Kijk dan eens op onze referentie pagina voor de positieve reacties van klanten die u voorgingen