Fietsspecialist van de Wijgert

  Specialist Gazelle, Batavus, Sparta en Loekie 

Referenties

______________________________________________________________________________________________________

Hieronder staan enkele referenties van onze klanten.


Joop Beerens

John en Mark zijn fietsspecialisten optima forma. Ons gezin heeft reeds vier e-bikes gekocht bij John en Mark.
Vader, zoon en hun medewerkers zijn op de ene plaats professionele en zakelijke mensen en tegelijkertijd met een zeer empathisch vermogen. Als er iets is, kun je altijd bij hun terecht. Zij weten uitstekend in te schatten wat het probleem is. Niet alleen een technische benadering van het fietsprobleem, maar veel belangrijker het menselijke aspect achter het feit dat de fiets niet beschikbaar is. Ik zou iedereen aanbevelen om gebruik te maken van hun producten en dienstverlening.
Onze volgende e-bike komt zeker weer van John en Mark van de Wijgert.


Harrie van Tuijn

Mijn fiets is in november gestolen, toen ik een oudere vrouw aan het helpen was.  Zij was gevallen en ben toen door de situatie vergeten om de fiets op slot te zetten. Dus geen vergoeding door de verzekering. Vanmiddag kreeg ik van mijn oom een spiksplinternieuwe fiets, gekocht bij een andere fietshandelaar. Ik ben zeer tevreden geweest met jullie. Ik wil jullie daarom bedanken voor jullie service, vriendelijkheid en vakkundige hulp in de afgelopen vier jaar. Ik wens jullie fijne feestdagen toe en een goed 2019 toe.


Helma van Keulen
Vorig jaar heb ik een nieuwe fiets gekocht, super fijne fiets maar een mankement nl. er zit een vervelende kraak in. Nu voor de derde keer is John alles na gaan kijken en is zelfs Batavus erbij geweest. Ik krijg hem vanavond terug en ben heel benieuwd. Mocht het euvel terug komen dan gaat Batavus er een nieuw frame in zetten, maar laten we hopen dat dat niet nodig is! Chapeau voor deze winkel. Ik waardeer het zeer dat ze je klacht serieus nemen en ermee aan de slag gaan tot het uiterste. Bedankt John en Mieke.


Petra Beumers
Twee nieuwe fietsen gekocht. Goede uitleg gehad en fijn geholpen. Fijn om in een echte winkel te zijn in plaats van dat internet gedoe. Prima service. Wij zijn dik tevreden.Rein Floris
Ouderwets goede fietsspecialist! Goede service, vriendelijke mensen en ze nemen echt de tijd voor je. Aanrader!


Jaap de Hullu
Een echte vakman met een goede service. Er wordt goed naar de wensen en eisen van de klant geluisterd bij aanschaf van een nieuwe fiets. Deze wordt ook erg netjes afgeleverd en afgesteld. Zeker een fietsenmaker met passie voor zijn vak en geen dozenschuiver. Ik kom hier graag terug.

Ook zakelijke klanten kiezen voor ons, zo rijden de bezorgers van Pizzani, de begeleiders bij Nieuwe Start Woonzorg op onze fietsen. Brengt u uw auto voor onderhoud naar van Mossel Ford in Eindhoven, dan fietst u wellicht naar huis op een fiets van ons.

Voor een actueel overzicht van onze referenties, verwijzen wij naar onze Facebook pagina en Google.