Fietsspecialist van de Wijgert

  Specialist Gazelle, Batavus, Sparta en Loekie 

Corona

Wij volgen de richtlijnen van de Rijksoverheid. Onze winkel is van maandag tot en met zaterdag tijdens de reguliere openingstijden geopend. U bent dus van harte welkom!

Denkt u meer tijd nodig te hebben en wenst u goed advies? Dan vragen wij u om voor de aankoop van een nieuwe fiets een afspraak te maken, zodat wij u onze volledige aandacht en goed advies kunnen geven. Een afspraak kunt u maken per mail of telefonisch.

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM voorschriften. We nemen de nodige voorzorgsmaatregelen voor uw en onze gezondheid. Zo houden wij 1,5 meter afstand en wassen wij regelmatig onze handen en vragen wij u dit ook te doen. Daarnaast nemen we de gebruikelijke hygiënische maatregelen. Voelt u zich niet helemaal fit, dan verzoeken wij u niet naar de winkel te komen. Uw (nieuwe) fiets bewaren wij met alle plezier voor u tot u weer in staat bent hem op te komen halen.Welkom op onze website!

Fietsspecialist van de Wijgert is een fietsenzaak met de merkfietsen Batavus, Gazelle, Sparta en Loekie. We zijn een familiebedrijf wat is overgegaan van vader op zoon. De derde generatie is nu werkzaam. Wij geloven in service en kwaliteit. Wij hebben een ruim assortiment in (elektrische)stadsfietsen en kinderfietsen. Daarnaast zijn wij tevens specialist in de steeds populairdere elektrische fiets. Omdat er zoveel keus is, kunt u onze voorraad niet alleen bekijken, maar ook uitproberen. Uw partner kan ondertussen genieten van een lekker kopje koffie of thee. Koopt u bij ons een nieuwe fiets, dan krijgt u van ons drie gratis servicebeurten. U hoeft u dus geen zorgen te maken over het onderhoud van uw fiets. 

Naast verkoop van nieuwe fietsen, repareren wij uw fiets ook. Kom direct met uw fiets achterom (via de Lakerstraat) en loop achter binnen. Wij noteren uw gegevens en bellen u wanneer uw fiets weer klaar staat. Maakt u voor een grote reparatie of een onderhoudsbeurt eerst telefonisch een afspraak?

Wij geloven in een persoonlijke begeleiding bij de aankoop van uw fiets. Daarom verkopen wij niet online. Op onze Product / Diensten pagina, leest u alles over wat we u in onze winkel kunnen bieden. 

Tot slot verhuren wij ook fietsen, kijk daarvoor op onze verhuur pagina.
 ______________________________________________________________________________________________